PAMUKOVA İMAM HATİP ORTAOKULU

Telefon : 0(264) 551 45 40
Belgegeçer : 0(264) 551 45 40
WEB https://pamukovaerkekiho.meb.k12.tr
Adres : ELPEREK MAH. ANKARA CAD. PAMUKOVA IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 68A PAMUKOVA / SAKARYA
VİZYON : Edep ve adabı ilmin önünde tutan, milli ve manevi değerlerine bağlı, gelişen eğitim metotları ve yaklaşımları ışığında her açıdan sağlıklı toplum için çalışan, mesleki kazanımları benimsemiş, içinde bulunduğu topluma karşı sorumluluk sahibi olan nitelikli bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Din, bilim, tarih, kültür ve sanat yönleri gelişmiş, insanlığın ve insan haklarının temel değerlerini benimsemiş, sorumluluk bilinci yüksek, milli ve manevi değerlerine düşkün, örnek alınacak bireylerin yetişmesine ortam sağlamak.
BAŞARILAR :

Saatler : Pazartesi : 08.30-16.00 Diğer Günler : 08.30-15.15
Servis :
Ulaşım : Okulumuz şehrin tam merkezinde olup,Adapazarı´na düzenli olarak toplu taşıma araçları bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Pamukova-SAKARYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde